Condicions d'ús

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:  

La publicació digital de  CURÓS ESPIGULÉ S.L., té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L., es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L., no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L., no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L., no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L., és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per  CURÓS ESPIGULÉ S.L.,. Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de  CURÓS ESPIGULÉ S.L.

 CURÓS ESPIGULÉ S.L.,  respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Pe a qualsevol reclamació a CURÓS ESPIGULÉ S.L.,  pot adreçar-se al defensor del client d'aquesta corredoria d'assegurances : Sr. Ramon Nicolazzi Angelats,  Gran Via Jaume I, 64, 5º,  17001 Girona,  tel. 972 20 64 83 i fax 972 21 89 22, advocats@advocatsnvx.com

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a  CURÓS ESPIGULÉ S.L., de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de L'EMPRESA són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per  CURÓS ESPIGULÉ S.L., Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.
 

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto