Assegurances transports nacionals/internacionals

Transports

Oferim solució a les seva preocupació pels imprevistos que puguin sorgir tant en la compra de la matèria necessària per a l’activitat que es porta a terme com en la venda dels productes arreu del món utilitzant qualsevol mitjà de transport.


Contractem tots els tipus de pòlisses:

   - Per viatge: s’assegura un viatge específic.
   - Per vehicle/matrícula: es dóna cobertura durant tot l’any a      tots els viatges que es realitzen, amb un import màxim de      mercaderies per viatge.
   - Regularitzable per facturació, tones...: es contracta un      valor màxim de mercaderies i s’asseguren totes les vendes      que fa l’empresa durant l’any, també s’hi poden incloure les      compres.
   - Flotant: és un pòlissa oberta, on es pacten les condicions      abans d’assegurar les mercaderies; el client avisa abans de fer      qualsevol viatge que es vulgui cobrir i així es gaudeix d’un      descompte per volum de mercaderies transportades. 

Possibilitat d’assegurar el valor de la mercaderia més el cost del transport, l’assegurança i els impostos. 

També podem contractar garanties específiques en funció del tipus de mercaderies que es transportin: 

   - Condicions generals.
   - Robatori.
   - Institute Cargo Clauses. (Tot risc)
   - Paral·lització de l’aparell frigorífic.
   - Avaria de l’aparell frigorífic.

                          

 contactar

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto