Assegurances de defensa carnet conduir

Defensa carnet conduirLa suspensió o retirada del carnet de conduir poden ser un trasbals important per a qualsevol persona, sigui professional o no; per això, tenim la millor assegurança per solucionar aquest problema :
 

   - Ajuda econòmica mensual, si li retiren temporalment el      carnet de conduir, amb un màxim de 3 mesos per als      professionals i 6 mesos per als que no ho són, en cas que li      invalidin o li revoquin el carnet de conduir.
   - Si es perden tots el punts, cal realitzar un curs de      sensibilització i reeducació per poder obtenir el nou permís. En      aquest cas, cobrim les despeses de matriculació i les taxes de      l’examen, amb un màxim de 500 €.
   - Despeses de recuperació de punts: si li han retirat alguns      punts del carnet i es volen recuperar, hi ha fins a 250 € per      poder realitzar aquest curs.
   - Assistència jurídica telefònica: Durant 24 hores, pot      disposar d’un advocat que li informarà per telèfon dels seus      drets.
   - Trasllat del vehicle: si en un control d’alcoholèmia l’autoritat      determina que no pot continuar conduint i ningú no es pot      fer càrrec del vehicle, li enviem una grua a recollir-lo.
   - Gestió d’infraccions de trànsit: Tant per via administrativa      com en contenciós administratiu.
 

 

 contactar

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto